vrijdag, juni 09, 2006

de vrouw achter

Ik ben de laatste dagen weer heel wat wijzer geworden. Dachten jullie ook dat de Brazilianen zon nodig hadden om met hun sambavoetbal de wereldbeker binnen te halen? Mis! Bij temperaturen, lager dan 18°, zijn zij de besten van het hele lot. Italië en Duitsland spelen dan weer het best bij een temperatuur van 23,3° en als het onweert spelen Duitsland en Brazilië even goed. "Onderzoekers" uit Hamburg hebben dit voor ons becijferd. 't Is maar dat je het weet. Als ik trainer zou zijn van Ecuador, dan maakte ik mijn spelers wijs dat de middellijn van het voetbalveld eigenlijk de evenaar is, en als trainer van Ghana zou ik mijn elftal inpompen dat het gras geen gras is, maar gewoon zand. Wedden dat deze twee ploegen de finale zouden spelen? Echt interessant was de verkiezing van de knapste spelersvrouw. Eva Gonzales (foto boven), Miss Spanje 2003 en vriendin van Iker Casillas, haalde het. Jammer, mijn favoriete was Sylvie van der Vaart (foto onder) , en mevrouw Raul vond (en vind) ik ook verre van mis. Het lijken me wel niet de vrouwen ACHTER de speler, veeleer minstens ernaast, en als het even kan vlak ervóór. Met recht en reden trouwens, ze scoren voortdurend, naast het veld, en zonder bal. Niet echt dus de vrouwen die sportmannen nodig hebben. Vrouwen die zichzelf helemaal wegcijferen, hun stoere bink bemoederen als het moet, en oppeppen als het kan. Vrouwen die beter sportdrankjes mengen dan champagne ontkurken, en een bord spagetti verkiezen boven kaviaar. Maar misschien hebben voetballers dergelijke vrouwen niet nodig.

5 Comments:

At 6/09/2006 05:06:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wij willen meer foto's!

 
At 6/10/2006 12:07:00 a.m., Anonymous marlon vanco said...

Wij willen ook dat Paul zijn comment-vakje vlugger opengaat, wat een gesleep seg, ik speel liever sneller op de bal, niet op de man, die verdient alle lof.

groets,
MV.

 
At 6/10/2006 06:02:00 a.m., Anonymous marc said...

Waarom moet ik hierbij onwillekeurig aan Henny Vrienten's 'Als je wint...' denken? De respectieve mannen zijn stuk voor stuk succesverhalen, verdienen geld als slijk en staan om de haverklap in de mediabelangstelling. Zijn zij geen heerlijke prooitjes voor onze verleidelijke dames? Mag ik, een beetje vooruitkijkend, ook nog even raymond aanhalen: "...wanneer het minder goed gaat, wat heeft ie dan nog? paranoia, twijfels en vooral veel dorst!"?
vreindelijke groet. marc.

 
At 3/07/2007 12:50:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Lucky vitamin coupon code Sexy latinas looking for vicodin medication side effects Chevrolet corvettes only Solid wood file cabinet Cheap adult dvd rough sex movies adultdvdonlinestore.net http://www.lacoste-polo-shirt.info/evista-and-dementia.html her first ass fuck dysfunction erectile new treatment Respirator tank mask organic vapor cartridge Gay kiss thumbnails Chevrolet paint concesionario official fiat fiat punto modification http://www.washers-repair-el-cajon.info/antivirus-software-free-virus-scan.html Texas hold&aposem charts Prozac snorting motorola cell phone v 980 manual Bar harbor enterprise rent car

 
At 3/15/2007 06:07:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Enjoyed a lot! film editing schools

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home